Uudiskohteet ja putkiremontit

LVI-työt uudiskohteisiin

LVI-työt eivät ole pelkkää putkien asentamista. Putkityöt sisältävät viemärilinjojen, lämpöjohtojen ja käyttövesiputkien asennuksien lisäksi mm. wc- ja pesuhuoneen sekä keittiön kalustustöitä.

bigimg2

LVI-asennukset ammattilaiselta

Hanat, altaat, suihkut ja wc-pöntöt asennetaan ammattitaidolla. Lämmitysmuodosta riippuen asennamme lattialämmitysputkia ja pattereita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Putkiremontti Etelä-Pohjanmaalla

Lentääkö vesi, vuotaako putki vai eikö tule vettä ollenkaan? Silloin olet oikeassa osoitteessa. Me teemme töitä kahdessa polvessa kolmeen mieheen. Kun vesi vuotaa putkista, patteriventtiilistä tai liittimistä, kannattaa heti tarttua asiaan. Tippa päivässä väärään paikkaan tekee ajan kanssa vahinkoa.

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

bigimg3

Putkiremontti tulee ajankohtaiseksi kun korjataan jo sattunutta vahinkoa tai suunnitellaan remonttia esimerkiksi pesuhuoneeseen tai keittiöön. Putkiremontti on ajankohtainen myös silloin, jos halutaan muuttaa lämmitysmuotoa, uusia patterilinjoja tai käyttövesijohtoja. Putkien eli lämmityslinjojen pintaan asennus tulee usein ajankohtaiseksi vanhemmissa taloissa.

Suunnittelu- ja muutostyöt

Myös muutostöille on usein tarvetta. Siirretäänkö pesukone toiseen paikkaan tai suihkun ja altaan paikka ei miellytä. Muun remontin yhteydessä voi tulla vastaan, että patteri pitää siirtää tai poistaa kokonaan. Suunnittelu kannattaa tehdä huolella, se säästää aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!